Kainuun Kokoomus nimesi eduskuntavaaliehdokkaat

Kainuun Kokoomuksen kevätkokous nimesi kolme eduskuntavaaliehdokasta: Apteekkari Jyri Saastamoinen Paltamosta, yliopettaja Matti Heikkinen Kajaanista ja erityisopettaja Riikka Huotari Sotkamosta.

  • Kokoomuksella on nyt erinomainen joukkue kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdokkaamme edustavat laajasti eri ammatteja, harrastuspiirejä sekä paikkakuntia. Olemme erittäin tyytyväisiä valintoihin. Valinnat tehtiin yksimielisesti, iloitsee Kainuun Kokoomuksen varapuheenjohtaja Markus Leinonen
  • Kaikki kolme ehdokasta ovat menestyneet hyvin kuntavaaleissa tai aluevaaleissa, mikä on antanut hyvän pohjan lähteä ehdolle eduskuntavaaleihin, jatkaa Leinonen.

Matti Heikkinen on tehnyt pitkän uran Kainuun sotella, joten hänen erikoisosaamistaan on sote-asiat. Hänen kiinnostuksenkohteenaan on myös tieteen resurssien turvaaminen. Matti Heikkinen oli ensimmäistä kertaa ehdokkaana aluevaaleissa ja tuli valituksi valtuustoon. Matti Heikkinen ottaa tulevat eduskuntavaalit mielenkiintoisena haasteena

  • Meillä on erinomaiset ehdokkaat ja olen varma, että tulemme voittamaan yhdessä tulevissa vaaleissa. Haluan olla luomassa entistä paremman yhteiskunnan ja innostun erilaisista haasteista. Olen varma, että sosiaali- ja terveydenhuoltoon sekä toimeentuloon liittyvät asiat ovat jatkossakin tärkeitä meille kaikille, Heikkinen kertoo.

Riikka Huotari on tunnettu aktiivisena urheilutoimijana Sotkamossa. Kolmen teini-ikäisen äitinä hän tuntee lapsiperheen arjen. Riikka menestyi ensikertalaisena erittäin hyvin kuntavaaleissa ja vaikuttaa sekä Sotkamon kunnanhallituksessa, että maakuntavaltuustossa.

  • Tulevan eduskunnan työ alkaa hyvin erilaisesta tilanteesta kuin nykyisen. Eikä nyt voi edes kunnolla ennustaa, missä tilanteessa maailma ja Suomi vuoden päästä ovat. Lähden näihin vaaleihin kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan, jotta lapsillemme olisi mahdollisimman turvallinen tulevaisuus, kertoo Riikka Huotari

Apteekkari Jyri Saastamoinen on Kainuun Kokoomuksen puheenjohtaja ja ollut kuntavaikuttajana ja valtuutettuna jo vuodesta 2017 lähtien. Tällä hetkellä hän toimii Paltamon kunnanhallituksessa, maakuntahallituksessa sekä Kansallisen Kokoomuksen puoluehallituksessa.

  • Minulle tärkeitä asioita ovat terveydenhuolto, turvallisuus ja yrittäjyys. Kannustinloukut on saatava purettua: työn tekeminen on aina oltava tekijälleen kannattavaa. Omasta työstä on jäätävä aina itsellekin rahaa.

 

Eduskuntavaalit käydään 2.4.2023.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *