Kainuun Kokoomus vahvisti kuntavaaliehdokkaita syyskokouksessaan

 

Kainuun Kokoomus vahvisti syyskokouksessaan kuntavaaliehdokkaita.
Kajaanissa ehdolla ovat Enroth Paavo, Halonen Auli, Leinonen Juho, Leinonen Markus, Karjalainen Suvi, Moilanen Pauli, Pikkarainen Lasse, Pöri Ursula, Saukkonen Kari, Sistonen Toivo, Stricker Rea, Suutari Eero, Suutari Hannu ja Tolonen Janne
Sotkamossa ovat ehdolla Bäck Jouni, Huuki Ville, Korhonen Olli, Kuvaja Hanna-Maarit, Makkonen Petri, Määttä Pasi, Penttinen Outi, Sirviö Kari, Suutari Esa, Toijonen Timo, Vihanto Ella, Vihanto Pentti, Väisänen Unto.

Kuhmon Kokoomuksen ehdokkaita ovat Karjalainen Minna, Kyllönen Jaakko, Mannersuo Erja, Pollari Matti-Jussi

Paltamossa ehdokkaana ovat Homanen Samppa, Moilanen Reijo, Saastamoinen Jyri, Keski-Liikala Arja

Suomussalmella ovat ehdolla Alanko Jukka-Pekka, Falck Elina, Rautiainen Anssi, Nilkku Heikki, Laine Kimmo, Koivumäki Markku, Pesonen Petri.

Eero Suutari valittiin jatkamaan Kainuun Kokoomuksen puheenjohtajana. Varapuheenjohtajiksi valittiin Unto Väisänen Sotkamosta ja Matti-Jussi Pollari Kuhmosta. Rahastonhoitajan tehtävään kokous valitsi jatkamaan Toivo Sistosen.

Hallituksen jäseniksi valittiin Merja Korhonen Sotkamosta, Kimmo Laine ja Markku Koivumäki Suomussalmelta, Jyri Saastamoinen Paltamosta, Olli Pietilä Ristijärveltä, Erja Mannersuo Kuhmosta sekä Markus Leinonen ja Suvi Karjalainen Kajaanista. Varajäseniksi valittiin Sami Mähönen Sotkamosta, Jukka-Pekka Alanko Suomussalmelta sekä Auli Halonen ja Akseli Leppänen Kajaanista. Syyskokous järjestettiin etäyhteyksin koronapandemiatilanteen vuoksi.

Kainuun Kokoomus haluaa, että Kainuun elinvoima ja vetovoima tulee varmistaa kaikessa päätöksenteossa. Kainuun saavutettavuus on varmistettava ja myös lentoliikenne on saatava toimivalle tasolle. Kuntien ja sote-kuntayhtymän hankinnoissa paikalliset yritykset on entistä enemmän otettava huomioon. Palvelusetelit tulee ottaa käyttöön mahdollisimman laajasti, erityisesti soten palveluihin. Lääkärinvastaanotolle pitää päästä jokaisessa Kainuun kunnassa. Kainuun Edun loppumisen jälkeen yrityspalvelujen tuottamisessa lähtökohtana on oltava asiakaslähtöisyys, ei hallinto. Kainuun kuntien yhteistyöhön olisi palattava ja edelleen lisättävä kaikilla sektoreilla. Vain yhteistyöllä voidaan varmistaa Kainuun kasvu ja tulevaisuus.

 

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *