Kajaanin Kokoomuksen valtuustoryhmä järjestäytyi ja valitsi tekijät luottamuspaikkoihin

Kajaanin kaupungin uusi valtuusto aloitti työnsä maanantaina 9.8.2021. Kajaanin Kokoomus on valmiina syksyyn ja uuteen kauteen. Ryhmä valitsi järjestäytymiskokouksessaan Auli Halosen ryhmän puheenjohtajaksi. Varapuheenjohtajina toimivat Eero Suutari ja Toivo Sistonen. Sihteeriksi valittiin Miariikka Tervonen. Ryhmän tiedotustiimiin valittiin puheenjohtaja Auli Halonen, varapuheenjohtajat Eero Suutari ja Toivo Sistonen, sihteeri Miariikka Tervonen ja ryhmän jäsen Rea Stricker.

Luottamustehtävien paikat jakautuivat Kokoomusryhmässä seuraavasti: Kaupunginhallituksen ja työllisyysjaoston jäsen Auli Halonen, kaupunginhallituksen 1. vpj, konsernijaoston ja elinkeinojaoston sekä Kainuun Voiman hallituksen jäsen Eero Suutari, tarkastuslautakunnan ja sotehallituksen jäsen Hannu Suutari, ympäristöteknisen lautakunnan sekä maakuntavaltuuston jäsen Sanna Pakkala-Juntunen, sivistyslautakunnan jäsen Jaakko Perhovaara, KAMK hallituksen puheenjohtaja Toivo Sistonen, Kajaanin energiatuotanto KET:n hallituksen sekä maakuntahallituksen jäsen Miariikka Tervonen, koulutusliikelaitoksen johtokunnan jäsen Juho Leinonen, sivistyslautakunnan jäsen Jouni Haataja, ympäristöteknisen lupajaoston puheenjohtaja Markus Leinonen, Vimpelin kehittämisliikelaitoksen hallituksen jäsen Voitto Leinonen, Kajaanin Vesi liikelaitoksen hallituksen sekä sotevaltuuston jäsen Rea Stricker, Koy Lohtajan palvelukeskuksen hallituksen jäsen Ilari Koskimies, pelastuslautakunnan jäsen Kari Saukkonen, Palvelutalosäätiön hallituksen jäsen Ursula Pöri, Veikko Sinisalon stipendirahaston jäsen Erika Tajakka-Haapaniemi sekä Käräjäoikeuden lautamies Jenni Partanen, Kiinteistöt. Uskottu mies Teuvo Peltomäki ja Keskusvaalilautakunnan jäsen Jukka Tikkanen.
Kokoomuslaiset kiittävät luottamuksesta ja suuntaavat kohti alkavan kauden töitä akut kesästä latautuneina. Luvassa on hyviä vuosia yhteistä työtä kotikaupungin eteen.

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *