Markus Leinonen Kajaanin Kokoomuksen puheenjohtajaksi

Kajaanin Kokoomus: Palvelusetelit käyttöön

Uudella Kainuun hyvinvointialueella palvelusetelit tulee ottaa laajasti käyttöön. Palvelusetelillä mahdollistetaan joustavuutta palvelutuotantoon ja näin saadaan kaikki palvelut paremmin asiakkaan ulottuville. Palvelusetelit myös mahdollistavat asiakkaalle saada palvelut haluamastaan paikasta.

Kainuun hyvinvointialueen tulee hinnoitella palvelusetelit realistisesti. Palvelusetelin arvo pitää vastata palvelun todellista kustannusta. Tällä hetkellä valitettavan usein yrittäjä joutuu tuottamaan palvelun halvemmalla kuin soten oma tuotanto. Tämä ongelma on tiedostettu Kainuun sotella, mutta asiaa ei ole korjattu. Palvelusetelien arvo pitää korjata tulevalle hyvinvointialueelle.

Kajaanin Kokoomukselle on tärkeää, että sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttäjillä on mahdollisuus vaikuttaa palveluihinsa. Jokaisen kainuulaisen tulee saada palveluita juuri silloin, kun niitä tarvitsee. Palvelusetelit parantavat palveluiden saatavuutta, kainuulaiset pääsevät hoitoon, eivätkä juutu jonoihin.
Kajaanin Kokoomus edellyttää, että jo hyvinvointialueen valmistelussa varmistetaan palvelusetelien käyttö uudella hyvinvointialueella.

Markus Leinonen uudeksi puheenjohtajaksi
Kajaanin Kokoomuksen syyskokouksessa valittiin yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi Markus Leinonen.
Markus Leinonen on diplomi-insinööri ja työskentelee projektipäällikkönä Kainuun Liitossa. Hän on varavaltuutettu Kajaanin kaupunginvaltuustossa. Leinonen on toiminut pitkään niin Kajaanin kuin Kainuun Kokoomuksen hallituksissa.
– Positiivisin mielin lähden johtamaan Kajaanin Kokoomusjoukkuetta. Tavoitteenani on saada optimistisen oikeiston ääni entistä paremmin kuuluviin julkisessa keskustelussa ja päätöksenteossa, kertoo uusi puheenjohtaja Markus Leinonen valinnastaan.
Kajaanin Kokoomuksen hallituksessa jatkavat Jukka Tikkanen, Akseli Leppänen, Auli Halonen ja Toivo Sistonen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Erika Tajakka-Haapaniemi, Ilari Koskimies, Markku Hyvärinen, Suvi Karjalainen ja Rea Stricker.

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *