KAINUUN KOKOOMUS TUKEE AUTTOA JATKOKAUDELLE PUOLUEVALTUUSTON JOHTOON

Kainuun Kokoomuksen piirihallitus tukee kansanedustaja Heikki Auttoa jatkokaudelle Kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi. Valinta tehdään Kalajoen puoluekokouksessa kesäkuussa. Monipuolisen uran tehnyt Autto on toisen kauden kansanedustaja Lapin vaalipiiristä. Eduskuntatyön lisäksi Auttolla on laajaa kokemusta niin kunnallisista kuin valtakunnallisistakin luottamustehtävistä.

– Heikki Autto on johtanut puoluevaltuustoa erinomaisesti ja nostanut puoluevaltuuston roolia puolueen linjauksissa. On myös tärkeää, että puoluejohdossa on edustusta myös Pohjois-Suomesta. Annan mielelläni täyden tuen Heikki Autolle, toteaa Kajanin Kokoomuksen puheenjohtaja ja puoluevaltuuston jäsen Markus Leinonen

– Heikki Autto on ollut koko Suomen asialla johtaessaan Kokoomuksen puoluevaltuustoa. Hän huomioi Suomen alueiden erilaisuuden ja lappilaisena ymmärtää myös Pohjois-Suomen asiat. Yhteistyö Autton kanssa sujuu Hangosta Nuorgamiin, linjaa Kainuun Kokoomuksen puheenjohtaja ja puoluehallituksen jäsen Jyri Saastamoinen.

Kokoomuksen puoluevaltuusto Puoluekokousten välisenä aikana puolueen ylintä päätösvaltaa käyttää puoluevaltuusto, johon kuuluu puoluekokouksessa valittu puheenjohtaja sekä 60 jäsentä ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Puoluevaltuusto päättää muun muassa puoluehallituksen valinnasta, puolueen toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta, toimintakertomuksesta ja tilinpäätöksestä sekä jäsenmaksujen suuruudesta.
Kokoomuksen puoluekokous järjestetään 10.–12.6. Kalajoella.

 

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *