Riikka Huotari: Arkihuolesi kaikki heitä…

Eipä ole helppoa tässä ajassa arkihuolia pois heittää. Sähkön, ruuan ja polttoaineiden hintojen suuret nousut aiheuttavat paljon huolia ja paineita lähes kaikissa kodeissa. Varsinkin pienituloisten, yksinhuoltajien, vanhusten ja opiskelijoiden taloudellinen selviytyminen arjesta on hankalaa ja välillä jopa mahdotonta.

Tulevaisuus kustannusten kasvun suhteen on melko epävarma, ja maailman tilanteen muutokset heijastuvat nopeasti meidän kaikkien arkeen. Valtio voi omalta osaltaan vaikuttaa mm. kotimaisen energian saatavuuteen tukemalla energiarakentamisen  lisäinvestointeja. Samoin työn verotuksen keventäminen, mitä Kokoomus ajaa omassa  vaihtoehtobudjettissaan, kohdentuu jokaiseen työtä tekevään kansalaiseen ja lisää ostovoimaa.

Huolien ja ahdistuksen keskellä paras ilmainen neuvo on puhuminen. Puhutaan huolista ystäville, naapureille, sukulaisille tai työkavereille. Murheet kevenevät ja apuakin yleensä saa tai ainakin neuvoja siitä, mistä kannattaisi apua hakea. Huolista puhuminen ei ole helppoa ja sanana huolikin on monimerkityksinen. Pidetään siis huolta toisistamme ❤️

Riikka Huotari

eduskuntavaaliehdokas

Sotkamo

Kategoriat: Kannanotot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *