Riikka Huotari: Taivahalle syttyi juuri, tähti kirkas, tähti suuri…

NATO-tähden syttyminen kuluvan vuoden aikana, on nähty usealla eri taivaalla. Muuttunut turvallisuuspoliittinen tilanne sai suomalaiset hyvin yksimielisesti kannattamaan NATO-jäsenyyttä. Nyt kun vielä itämaan tietäjät Turkista ja Unkarista, pääsisivät perille tähden luo ja tämä NATO-jäsenyys saataisiin maaliin asti, niin turvallisuutemme Venäjän suhteen vahvistuisi suuresti.

Kokoomus on kannattanut pitkään NATO-jäsenyyttä ja ollut pitkään se ainoa puolue, joka on käynyt keskusteluja NATOn suuntaan ja pitänyt ns. yhteyksiä yllä. Puolustusliitto NATO on nimensä veroinen, se puolustaa jäsenmaitaan. Kukaan meistä ei varmasti toivo sotaa, mutta vahva liittolainen tässä maailman tilanteessa on tarpeen. Suomen valtion yksi tärkeimmistä tehtävistä on kansalaisten turvallisuus. 💙

Riikka Huotari

eduskuntavaaliehdokas

Sotkamo

Kategoriat: Kannanotot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *