Riikka Huotari: Voi, jos jostain saada voisin suuren puurokauhan Sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan…

Venäjän julma hyökkäyssota Ukrainaan aiheuttaa ukrainalaisille ihmisille paljon kärsimystä, jonka laajuutta meidän on täältä Suomesta käsin vaikea ymmärtää. Myötätunto ja auttamisen halu olivat voimakkaimmillaan heti sodan syttymisen jälkeen. Ja kiitettävän ihailtavasti ovat suomalaiset yritykset ja yksityiset lähettäneet niin humanitääristä kuin sotilaallistakin apua Ukrainaan.

Venäjän hyökkäyssodan aiheuttama sähkön ja polttoaineiden hintojen nousu koettelee meitä kaikkia. Epävarmuus tulevasta ahdistaa. Olisi ihana ammentaa isolla kauhalla lämmintä puuroa ja luottamusta rauhaan; kyllä asiat järjestyvät. Ja kyllähän ne lopulta järjestyvätkin, toivottavasti mahdollisimman pian.

Laulun sanat ovat taasen ajankohtaiset, neuvoa ei vaan ole helppo toteuttaa.

Onnea kun mikään mylly valmiiksi ei jauha

Itsestään on löydettävä ihmisen vain rauha.

 

Riikka Huotari

eduskuntavaaliehdokas

Sotkamo

Kategoriat: Kannanotot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *